» Startpage English » About us


Korte geschiedenis over HERIAN en zijn achtergronden
Hervormde Kerk in Nijkerk. Nijkerk is de thuisbasis van HERIAN

About us

HeRiAn is een relatief jong bedrijf en houd zich bezig met Producties.
U zult nu wel zeggen: dat is een lekker ruim begrip. We zullen het wat nader specificeren. De basis is het maken, onderhouden, herontwerpen en eventueel hosten van websites. Dit alles goed, betaalbaar en veelzijdig. De vaste kern van HERIAN produceert in eigen huis kleinschalig audio, video en internetproducties. Afhankelijk van de toegepaste technieken en de grote van de projecten wordt het team aangevuld met freelancers die allen specialist zijn op hun eigen (vak)gebied.

History

In 2001 was er een complete hype. iedereen had het over internet. Dit ging het worden. Het leek wel een beetje op het tulpenverhaal wat we een paar eeuwen geleden kende. Er werd ontzettend veel geexperimenteerd en heel veel geld verbrand door diverse firma's. Wat er allemaal gebeurde was bijna niet bij te houden. Kortom de luchtballon werd op termijn lek geprikt. Iedereen stond weer met beide benen op de grond.Het was in die tijd dat HERIAN begon met het bestuderen van de techniek.

In de loop van de tijd gingen we verder met het uitbouwen van kennis en technieken. We speelden wat af met bijvoorbeeld streaming audio, nieuwe web-programmeer-technieken en later ook streaming video. Uiteindelijk kregen we een duidelijk beeld over hoe iets moet en waarom bepaalde afwegingen moeten worden gemaakt. Niet alles wat mogelijk is moet worden toegepast. Om u wat ideeŽn en achtergronden te geven kunt u kijken bij de referenties van de tot nu toe gemaakte webpagina's en het artikel over wat HERIAN voor u kan betekenen en hoe wij werken.contact

Contact Information about and for HERIAN

search

Extended search on this site or internet

sitemap

Sitemap of the herian.info website

nederlands

Omschakelen naar de Nederlandse taal

duits

‹mschalten zum Deutsche sprache

Img.:completely validated HTML website.
Img.:The pages on this website have all at least double AA status according WCAG guidelines.

  ®  Productions

  ®  Productions