» Startpage English » Positioning

Webpositioning

Wat is webpositioning?

Vrij vertaald is de kreet hierboven webpositie. Zoekmachineoptimalisatie is misschien de betere benaming. Het komt er op neer een website zo te maken dat zoekmachines de informatie kunnen benaderen. Wat is dan belangrijk? In de eerste plaats moet de website gewoon "content" bezitten. De site moet simpelweg goede inhoud hebben. Met goede inhoud trek je bezoekers en met bezoekers in combinatie met zoekmachines versterken deze twee factoren elkaar.

De belofte waar gemaakt?

Het barst letterlijk van de bedrijven die voor u tegen betaling de positie van uw website willen verbeteren. Het is echter oppassen met wie u in zee gaat. Veel, maar zeker niet alle, gebruiken zwarte of grijze methoden om u bovenaan te krijgen. Deze zwarte en grijze methoden zijn manieren om de zoekmachines zo te voeren dat er voor bepaalde trefwoorden een betere positie uitkomt.
Regelmatig stellen de zoekmachines hun methodiek bij waardoor de resultaten worden geherschikt. In het slechtste geval worden deze websites op de zwarte lijst gezet en uit de zoekresultaten geschapt. Het is zelfs zeer grote internationale merken overkomen die een bedrijf in de hand hadden genomen om hun positie te verbeteren.

Afstemming op de doelgroep

Als de inhoud van de website is geschreven voor uw doelgroep en de website is aangemeld bij relevante websites of nieuwsgroepen dan is het een kewestie van wachtten. Moet de website commerciŽel wedijveren met veel concurrenten dan is het wel van belang om actiever de positionering van uw website te begeleiden. Dit zal dan bestaan uit het vergelijken van de resultaten met de concurenten en het aanpassen van de content of zelfs misschien herschrijven van tekst. HERIAN kan op basis van veel ervaring en kennis met legitieme middelen uw (markt)positie verstevigen.

Kan men uw website wel vinden?

Heeft u wel eens gekeken of uw huidige website wel te vinden is in zoekmachines? Vast wel. u twee meest logische woorden als trefwoord ingetypt en op welke pagina van de zoekresultaten was de website terug te vinden?
In het ergste geval was de website helemaal niet te vinden. En mogen wij vragen wat u betaald heeft? Als dit beter moet neem dan eens contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. In lang niet alle gevallen kunnen wij helpen. Dit is het geval als de huidige website in flash gemaakt is.

Als uw website door ons ontworpen doen wij een aantal logische stappen voor de postionering van uw website. Als de eerste versie van de website klaar is, dan melden wij deze aan bij diverse zoekmachines. Is de website gericht op Nederland of nederlandstalige mensen dan is het verstandig om de website alleen bij nederlandse zoekmachines aan te melden. In overleg met u zullen we de meest logsiche keuze maken en uitvoeren.

contact

Contact Information about and for HERIAN

search

Extended search on this site or internet

sitemap

Sitemap of the herian.info website

nederlands

Omschakelen naar de Nederlandse taal

deutsch

‹mschalten zum Deutsche sprache

Img.:completely validated HTML website.
Img.:The pages on this website have all at least double AA status according WCAG guidelines.

  ®  Services

  ®  Services