www.herian.info » webdesign » possibilities

,br /> Dit artikel beschrijft de mogelijkheden die mogelijk zijn op een website zoals die gemaakt worden door HERIAN. Uiteraard is de nieuwe generatie websites volledig volgens het principe van "Liquid Design".

What is possible on a website?

Buiten standaard teksten en plaatjes zijn er op een website nog een aantal mogelijkheden. Deze toegevoegde functionaliteit maakt dat de website meer kan zijn dan "lezen, gezien en volgende graag." De extra's maken dat de bezoeker langer blijft en zich beter bediend voelt.

Guestbook

Van Gastenboeken zijn hele scala's. Van hele simpele tot multifunctionele meertalige en meerkleurige. Gastenboeken stellen uw bezoekers in staat hun mening weer te geven of vragen te stellen. Een gastenboek kan bijdragen tot een levendiger website.
U kunt hier twee voorbeelden gastenboeken bekijken. Beide draaien op de herian.com website.

Counters

tellers op websites ziet u waarschijnlijk ook in alle soorten, maten en verschijningen. Er zijn dagtellers, totaaltellers en tellers die weergeven hoeveel mensen er on-line zijn. Heeft u ook wel eens op F5 gedrukt bij een tellertje? Bij de meeste tellers wordt de stand met 1 verhoogd. Dit zijn zogenaamde hitcounters. HERIAN daarentegen maakt telles die bezoekers tellen zoals de webserver dat zelf ook bijhoud in de statistieken. Ook "on-line" en totaaltellers behoren tot de mogelijkheden. Voorbeeld kunt u onderaan deze pagina zien.

In combinatie met het statistiekprogramma AW stats, standaard in de grotere Unix paketten bij HERIAN, kunt u zelfs unieke bezoekers uitsplitsen.

Elektronic mewsletter

Een naar ons idee een must op iedere website. Hiermee is het mogelijk om periodiek een enorme boost te geven aan de bezoekersaantallen. Tevens is het mogelijk om hiermee op het allerlaatste moment correcties op programma’s door te geven. Nadeel van de meeste nieuwsbrieven is dat men zich niet meer kan afmelden of dat er geen mechanisme is die aanmelden van andere verhinderd. Binnen de kortste keren stroomt de mailbox vol met allerlei ongewenste mail.

Welke vorm van nieusbief u ook kiest bij HERIAN, ze zijn alle van het type opt-in. Op een goede website staat ook beschreven wat en hoe men met uw gegevens omgaat. Hierdoor kunnen er geen verrassingselementen ontstaan

Recommend this site

Een andere bijna verplichtte toepassing op een website. Ook ziet men veel varianten zoals "tell a friend" of "mail a friend". Een laagdrempelige manier van elektronische "mond tot mond" reclame. Wordt niet massaal in de praktijk gebruikt maar leid tot betere bekendheid bij de directe doelgroep omdat degene die ze gebruiken meestal juist tot de kern van de doelgroep behoren.

Formulieren

Misschien wel een van de eerste zaken na het verschijnen van tekst en afbeeldingen.

Meerdere talen

Enquette of Stellingscriptcontact

Contact Information about and for HERIAN

search

Extended search on this site or internet

sitemap

Sitemap of the herian.info website

nederlands

Omschakelen naar de Nederlandse taal

deutsch

Ümschalten zum Deutsche sprache

Img.:completely validated HTML website.
Img.:The pages on this website have all at least double AA status according WCAG guidelines.

  ® Webdesign

  ® Webdesign